Jump to content

Welcome to DevilZ Community
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Most Liked Content


#92 Regulament Forum

Posted by xCristiNuZz on 26 June 2016 - 11:26 AM

Acest regulament se aplică pentru toate categoriile de membri inregistrați în comunitatea DevilZ !
Regulamentul este aplicat in toate categoriile aparținătoare forumului deoarece indiferent de grad, regulamentul este scris si respectat de toata lumea.

Username/profil/avatar/semnatură
- User name/Display name să nu conțină cuvinte vulgare sau tentă rasistă. Să fie diferit de cel al persoanelor din echipa administrativă a forumului.
- Semnatura trebuie să conțină doar o poză sau mai multe (maximul fiind de 3, incluzând un profil de steam sau altceva).
- înregistrarea mai multor conturi de pe aceași adresă IP (Internet Protocol) este sancționată cu suspendarea permanentă conturilor/ștergerea contului.

Deschiderea unui nou topic (thread)
- Asigurați-vă că sunteți în categoria potrivită înainte de a deschide un nou topic.
- Folosiți-vă de 'Search' înainte de a deschide un topic deoarece este posibil să existe deja un topic cu aceași linie de subiect. 
- Dați un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un raspuns cât mai rapid posibil.
- Nu este permisă deschiderea sau susținerea prin postare a subiectelor (topic) ce sunt menite să stocheze o informație irelevantă ca urmare incalcându-se regulamentul privind off-topic/post-hunt etc.
- Nu este permisă deschiderea unui topic care conține un hack / key logger / altele, pentru diferite jocuri ca urmare topicul va fii șters / mutat în arhiva forumului, iar dvs veți fii sancționat cu un warn !

 

Limbajul
- Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea permanentă pe forum
- Nu toleram insultarea membrilor inregistrati in comunitate indiferent de limba (in engleza, germana orice alta limba). Provocarea la ceartă/înjurii fiind de asemenea pedepsită cu suspendare temporară ori permanentă de la caz la caz.
- Jignirea cu tentă rasistă este sancționată cu suspendare permanentă.
- Sancțiunile sunt aplicate și in cazul mesajelor private (PM) din forum
- Limbajul neadcvat reprezintă și cenzura parțială a cuvintelor vulgare.

Reguli de postare
- Off-topic reprezinta un post ce nu are legatura cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis.
- Post-hunt face referire la posturile ce au la baza cantitatea lor nu și înțelesul. Posturile ce contin un text sec ori raspunsurile "generice" se consideră post-hunt.
- Dacă s-a incălcat regulamentul printr-un post, cei ce vor susține printr-un text "closed si warn" , "Ban bann" vor fi sancționate pentru post-hunt. Pentru a reclama/anunța utilizati comanda report situat sub avatarul celui pe care doriți să îl raportați.
- Spam definește postarea excesiva intr-o anumita categorie cu topicuri/posturi inutile sau cu acelasi subiect/raspuns.

Dublu-post
- Nu este permisă dubla-postare, utilizați butonul edit. Nu este considerată dubla-postare daca cele doua posturi au fost aplicate la un interval mai mare de 24 de ore.
- Nu se considera dubla-postare dacă intervalul este unul de cateva secunde deoarece se poate produce un conflict de conexiune ce are ca efect o rapida dubla-postare.

Utilizarea excesivă/abuzivă a colors/smiley/fontsize este interzisă
- Colors, fontsize sunt utilizate pentru a scoate în evidența o idee, un fragment dintr-o propoziție nu pentru a "picta" orice post/subiect.
 
Pirateria (warez)
- Interzisă este deschiderea oricărui subiect despre piraterie (warez)
Urmatoarele subiecte vor duce la suspendare permanentă fără drept de apel:
Instrucțiuni, discuții sau adrese despre cum rulează un program piratat, includem și crack-urile.
Cererea sau publicarea de serial number-uri sau crack-uri.
Cererea sau publicarea de trackere. (sursa torrente)
Cererea sau publicarea de DLC-uri.
Adrese de descarcare a unor aplicatii cu continut asupra careia nu aveti drepturi de autor. (exceptie adresele oficiale ce permit si lanseaza gratuit soft-ul lansat/creat de ei)
Reclame serverelor private sau afirmatii ce sustin privatul gratuit.
 
Reclamă\Spam
- Reclama face referire la prezentarea unui site în scopul de a atrage cât mai mulți vizitatori. Orice post, semnatură sau mesaj privat de acest gen va fi sancționat cu suspendarea permanentă a membrului. ( în cazul portofoliilor nu se sancționează !)
- Nu este considerata reclama precizarea unor pagini cu scop informativ.
- Adrese cu redirecționări către pagini ce prezinta niste oferte sunt interzise și duc la suspendarea temporară ori permanentă după caz, in această categorie

sunt incluse și adresele de referință către jocurile directe în browser.

- Spamul în zona Serverelor publice unde există „Ban-List” nu se sancționează.

 

Report
- Utilizați funcția report in cazurile încălcării regulamentului ori considerării unei nedreptați în caz de sancționare. Neconformarea duce la ignorarea problemei și nerezolvarea ei.
- Reportul nu reprezintă mesajele private către echipa administrativă, nu utilizați funcția de report dacă nu intampinați cu adevarat o problema.

Regulamente pe secțiune
- Unele secțiuni ale forumului sunt guvernate separat de un regulament local. Recomandăm citirea cu atenție a regulamentelor pentru a vă asigura că nu veți fi sancționați.
 

Colorații forumului

- Super-Moderator & Moderator nu dețin controlul absolut la MCP.

- Dacă încălcați o regula veți fii sancționați cu Warn/Down/Remove

- Nu aveți voie să editați posturiile făcute de alți membrii.
 

De știut
- Nu aveti voie mai mult de 1 cont pe forum ! 
- Necunoașterea regulamentului nu este o scuză plauzibilă, în orice altă situație neprevăzută de regulament, conducerea comunitații are ultimul cuvânt.
- Odată cu înregistrarea unui cont pe forumul http://www.devilz.ro/forum reprezintă acodrul în legatură cu regulamentul sus menționat.
- Regulamentul poate suferi modificări în timp, recomandăm recitirea lui periodica, mulțumim!.


 • ©oKinđer™, kennyS, Ernie25181 and 5 others like this


#187 Cadou Forum

Posted by kNw on 27 June 2016 - 07:44 PM

Nick : kNw 
Nick-ul celui dăruești cadoul : forum 
​Imaginea supriză : UhGMLFo.png6JhR3XZ.png7yvKU8i.pngIiY2LnP.pngfiTGyqU.pngTvgRl3r.png


 • xCristiNuZz, ©oKinđer™, kNw and 1 other like this


#74 Prezentare comunitate

Posted by Guests on 25 June 2016 - 12:09 PM

Salut, toti sunteti satui de comunitati care se inchid/deschid de 10 ori pe an si care promit marea cu sarea.Evindent aceasta nu este inca una din ele dar posibil nici una de care sa se auda peste tot.

Este doar o comunitate care vrea sa se dezvolte prin continutul sau si atat.Este o comunitate afiliata serverelor de pe http://hostprofil.info si care in caz de doritori are de unde sa se alimenteze cu servere proprii de orice tip de joc.

NU suntem o comunitate care afilieaza servere din toata lumea din dorinta de a avea cat mai multe deoarece nu ne-am permite, asigur pe toata lumea ca ne permitem propriile servere de jocuri cu numar maxim de sloturi admise.Asa cum am zis ne putem face propriile servere doar in cazul in care sunt doritori de administrare seriosi, altfel nu.Nu vom deschide 20 servere ca sa aratam ca avem dar sa fie toate goale.Atentie mare insa la regulamentul de baza format din cateva reguli:

1.fara limbaj de colt bloc asociat cu un bidon de bere + o punga de seminte

2.dorim continut unic scris de mana din partea utilizatorilor deci interzis copy si paste

3.daca esti serios si doresti sa conduci un server de jocuri cu acces full ne poti solicita dar sa ai nervii tari


 • xCristiNuZz, keTTTTTTTT and ©oKinđer™ like this


#9362 La Mulți Ani DevilZ Community !

Posted by xCristiNuZz on 23 June 2017 - 11:29 AM

La mulți ani DevilZ Community, astăzi făcem 1 an de aparență, sperăm la mai mulți 

Mulțumim că sunteți alături de noi în continuare.


 • setarry and MrBachus like this


#8783 [Portofoliu]MrBachus

Posted by MrBachus on 01 May 2017 - 08:35 PM

Hehee ! Salut ! M-am gandit sa incep si eu un portofoliu.Tin sa anunt ca nu sunt designer,  ceea ce inseamna ca nu imi puteti cere semnaturi/avatare.Cine comenteaza cu " Fa-mi si mie te rog " aveti zona de " cereri " iar designerii va vor ajuta.

 

 

E3J9GFJ.jpg?1

kfrORwS.jpg

 


 • xCristiNuZz and robertwty like this


#7023 [Devilz.Ro] Scoate dracusorul din tine ! [MadFather] Propunere

Posted by MađFaťhзя on 03 February 2017 - 04:32 PM

Nick-ul tau : MadFather

Level-ul detinut : Eu aici nu iau in considerare dupa un anumit level , ala consta dupa posturi!

Propunerea dvs. : De a se adauga , a se schimba !

Detalii propunere :

 

1. Am stat si am analizat activitatea comunitatii DEVILZ. Tin sa precizez ca, inainte era o activitate foarte mare, cand eram si eu implicat in aceasta comunitate dar so inchis si m-am lasat de gaming , dar acuma m-am reapucat . erau 20-30 membri online zi, se organizau concursuri de mix si multe altele.

 

Propun sa se organizeze o competitie WarDay [2v2] sau [5v5] , pentru a putea ajuta la dezvoltarea comunitatii cu membri şi a ne face mult mai cunoscuti. Vom oferi si premii daca acest proiect va avea succes.

Eu unul zic sa facem o echipa de oameni , sa incercam 1-2 saptamani sa organizam aceasta competiţie [ dacă strangem 4-5 echipe = 20 de oameni ] e foarte , foarte bine de inceput .

 

2.Mi tin sa mentionez ca desing-ul vostru e cam pff .. nu o luati in semn de rau sunt aici sa va ajut daca aveti nevoie . Puteti face tema asta inapot sunt unele probleme ici pe colo , va mai trebuie niste f_icon sa puneti sa dea aspect , tema mai trebuie modificata cu rosu ca sa dea bine cu logo-ul pe care il aveti !

 

3. Trebuie sa va cautati un staff capabil care sa va ajute useri/servere/etc. si care sa faca treaba buna!

 

 

 

Cu ce scop propui aceasta sugestie? : O propun deoarece devilz.ro a fost o comunitate mare si as vreau so ridicam  ca la inceput !

Poze (nu este obligatoriu) : nu este obligatoriu !

Alte precizari!  :Devilz.Ro Scoate dracusorul din tine ! Stiu totul despre devilz ! Mi-as dori sa am grija de ea inapoi !


 • Maderra g0dL1ke and Adi Madalin<3 like this


#56 Regulament Admini-Jucatori

Posted by keTTTTTTTT on 24 June 2016 - 08:42 PM

----- Regulament General -----

 

1. Reclama pe server este interzisă.

 • Reclama facuta din cauza unui bind de pe alt server se sanctioneaza cu gag intre 10-30 minute.
 • Reclama facuta in mod intentionat se sanctioneaza cu ban permanent.
 • Reclama prin nick nu se sanctioneaza, dar adminul are datoria sa schimbe nick-ul respectivului.

2. Sunteti rugati sa nu stresati adminii.

 • NU bateti la cap adminii cu cereri absurde !
 • Cererea insistenta a unei harti se sanctioneaza cu gag.
 • Cererea de admin pe server se sanctioneaza cu gag
 • Reclamarea unui jucator se face numai folosind say_team@ mesaj , anuntarea prin say/say_team nu se va lua in considerare1Daca deja ati reclamat un posibil suspect pe chatul adminilor sunteti obligati sa asteptati decizia adminului , implicit masurile impotriva acestuia,daca este cazul. In caz contrar, prin spamarea chatului adminilor se sanctioneaza cu ban intre 15 - 30 minute.

3. Este strict interzis:

 • Jignirile/injuriile aduse la adresa unui player se sanctioneaza cu gag intre 3 -5 minute.
 • Jignirile/injuriile aduse la adresa unui admin se sanctioneaza cu gag 10 minute sau ban 120 de minute dupa caz.
 • In cazul in care dupa expirarea timpului continui sa injuri sau folosesti say_team@ in timpul gagului vei fi sanctionat cu ban 120 de minute.
 • Folosirea oricarui cuvant care desemneaza o injuratura, dar nu se adreseaza cuiva in mod special, se sanctioneaza cu gag intre 2 si 3 minute.
 • Folosirea oricarui tip de cod sau skinuri ce pot fi asemanate cu codurile (exceptie skinurile ESL) se sanctioneaza cu ban permanent.
 • Pe hartile awp_ nu este voie cu arme (m4a1,ak47,Mp5 Navy) si grenade (he)
 • Daca dati RETRY dupa gag veti primi ban 30 de minute
 • Pe harta de_cbble ,Tero nu au voie in turnul de langa baza lor (nici la nivelul 1 nici la nivelul 2) indiferent ca e pusa sau nu bomba. Riscati sa luati slay/kick/ban temp.

Obiective:

Jocul este FREE GAME in limita bunului simt.

Obiectivele Terro :
- Teroristii au obligatia de a pune BOMBA in locurile destinate !
- Daca bomba este cazuta atunci teroristii trebuie sa o ridice si sa o planteze in bombsite.
- In aceasta situatie ESTE INTERZIS CAMPINGUL!
- Daca bomba a fost pusa teroristii au obligatia de a o proteja !
- Teroristii au obligatia de a pazi ostaticii !


Obiectivele Counter-Terrorist :
- Rushul CT este permis in limita bunului simt !
- In cazul in care CT fac rush teroristii pot opta pentru camping in limita bunului simt !
- CT au obligatia de a dezamorsa BOMBA in cazul in care a fost plantata !
- CT au obligatia de salva ostatici

 

 

 

 

                                                                                       REGULAMENT ADMINI                                                                                         

 

1. Schimbarea hartii

 • NU aveti voie sa schimbati harta fara vot.
 • Aveti datoria de a va sfatui intre voi inainte de a da la vot.Incalcarea regulii se sanctioneaza cu un avertisment.
 • Aveti datoria de a da la vot minim 2 harti. Incalcarea regulii se sanctioneaza cu un avertisment.
 • Hartile din say /harti (ultimile 5 harti jucate) sunt excluse din vot (exceptie intre orele 3:00-7:00 noaptea) . Incalcarea regulii se sanctioneaza cu un avertisment.
 • Intre orele 07:00AM - 12:00PM aveti datoria sa mentineti serverul populat folosind harti clasice de_dust2;de_inferno;de_train;de_nuke;de_kabul Incalcarea regulii se sanctioneaza cu un avertisment.
 • Intre orele 12:00PM - 03:00AM aveti datoria sa mentineti serverul populat folosind orice tip de harta in functie de numarul de jucatori,de evitat hartile mici!Incalcarea regulii se sanctioneaza cu un avertisment.
 • Intre orele 03:00AM - 07:00AM aveti datoria sa mentineti serverul populat folosind doar 2 harti clasice respectiv : de_dust2;de_inferno iar amx_timelimit 0.Incalcarea regulii se sanctioneaza cu un avertisment.
 • Dupa ora 3:00AM aveti obligatia in prealabil sa pregatiti serverul pentru programul de noapte (harta de_dust2/de_inferno - amx_timelimit 0) indiferent de numarul de admini prezenti pe server.Incalcarea regulii se sanctioneaza cu un avertisment.


2. Folosirea comenzilor

 • NU aveti voie sa injurati pe chat-ul public say/say_team . Incalcarea regulii se sanctioneaza cu -1 grad
 • NU aveti voie sa dati gag/kick/ban fara a prezenta si motivul. Incalcarea regulii se sanctioneaza cu un avertisment sau in functie de situatie cu -1 grad.
 • Adminii care stau spectatori pentru a acumula ore primesc kick , cei AFK intr-o echipa sunt mutati la spectatori si lasati maxim 10 minute dupa care kick
 • Persoanele care sunt afk pe o perioada mai lunga de 2 runde,daca serverul nu e full se va folosi comanda amx_spec numele pana cand serverul va fii 31 este lasat spectator
 • Schimbarea de nick a Persoanelor care au nume prea lung/vulgar/caractere ~@#%&*^$ in ARENA,INDUNGI.RO executand comanda amx_nick nume sau vote in consola apoi amx_nick #nrid nume.
 • Comanda amx_blind se aplica pe un jucator intodeauna la inceputul rundei ,adminul trebuie sa se uite pe el sau sa fie spectator, dar in prealabil urmariti jucatorul daca este imun sau nu la flashbang,altfel comanda este inutila si doar avertizati jucatorul ca il urmariti. Incalcarea regulii se sanctioneaza cu un avertisment.
 • Comenzile amx_blind + amx_slay sunt strict interzise. Incalcarea regulii se sanctioneaza cu un avertisment sau in functie de situatie cu suspend 3 zile sau remove.(in cazul abuzurilor).


3. Banuri temporare

 • Pentru a da un ban temporar folositi comanda amx_banip "nume" timp motiv.
 • Se da gag celor care înjura sau jignesc ceilalti jucatori/admini pe o perioada de 3-5-10 minute iar celor ce fac reclama unui server strain gag 30 de minute . Daca continua comportamentul neadecvat se va da kick urmat de ban 120.
 • Jucatorii care au bug vor fii lasati pe server dar in cazul in care vedeti ca are un scor iesit din comun il avertizati sa dea restart la pc nu la steam si sa revina ,daca nu, il veti sanctiona cu ban temporar de 3-4 minute cu mesajul "rr.pc.bug.Suspect".La serverul de 32 mereu o sa fie bugul acesta pe server si daca iasa unul cu bug primeste altul bugul 
 • In cazul in care un jucator a primit gag, iar acesta se reconecteaza la server prin comanda retry se acorda ban 30 minute


4. Banuri permanente

Toate banurile permanente se dau pe STEAMID / IP. Pentru a bana un jucator folositi comanda amx_banip "nume" "0" "motiv" (nu sunt obligatorii "" ghilimelele) . În cazul în care respectivul a iesit de pe server folositi comanda amx_addban nick "STEAMID SAU IP" 0 motiv . (STEAMID-ul, trebuie sa fie neaparat între "" , în amândoua cazurile )...Pentru a afla STEAMID-ul folositi comanda in consola amx_last daca a iesit de pe server ).

Toate banurile permanente se dau cu dovada(demo sau poza)(obligatoriu). Toti adminii vor posta dovezile ban-urilor date in categoria proprie de BanList, in cazul unei cereri unban/reclamatii. Incalcarea regulii se sanctioneaza cu suspend intre 3-7 zile

In cazul in care pe numele unui admin se acumuleaza 3 cereri unban fara ca acesta sa prezinte dovezi, va fi sanctionat prin scaderea cu 1 grad a functiei detinute.

Nu dati ban pe clasa de ip. Incalcarea regulii se sanctioneaza cu remove.

Se sanctioneaza jucatorii cu ban permanent 

- pentru folosirea codurlor de orice tip.

- daca fac reclama unui alt server cu ip (in special servere romanesti)/site/forum in cazul in care se afla spectator in rest cei care au bind pe tasta vor primii gag (vezi III/2*)

- daca a fost banat in trecut si sunteti siguri ca este acelasi jucator.

- daca jucatorii folosesc skinuri ce pot fii asemanate cu coduri (exceptie fac skinurile ESL)

- injurii grave la adresa Staff-ului si serverului ARENA.


V . Nickname & amx_say.

 • Este interzis sa jucati cu alt nume decat cel care ati trimis e-mail pentru inregistrarea adminului.Sunt acceptate doar nick-urile unde identitatea voastra poate fii recunoscuta cu usurinta de catre ceilalti admini.Incalcarea regulii se sanctioneaza cu un avertisment.
 • Este interzis ca adminii sa foloseasca amx_say/csay/tsay in interes propriu! Incalcarea regulii se sanctioneaza cu un avertisment.
 • Comanda amx_say se foloseste de maxim 3 ori consecutiv cu exceptia ID-ului de Y!Mess pentru poze.Va recomandam sa folositi amx_psay nick-ul respectivului jucator.
 • Cei care detin gradul de soldat, vor pierde automat gradul in momentul in care vor primi drept de a admina pe server.

 

 

 

                                                                    


 • Ken't Fl and RexFlex like this


#4286 CERERE ADMIN PGL#SideWays

Posted by PGL#SideWays on 20 November 2016 - 04:07 PM

aceeptat


 • Maderra g0dL1ke and PGL#SideWays like this


#1579 [propunere] Weedman

Posted by Weedman on 26 July 2016 - 08:53 PM

Nick-ul tau :Weedman

Level-ul detinut : Membru

Propunerea dvs. : Vreau să propun ca gradele( legenda forumului ) să fie schimbată , adică ar trebui alte culori si un font mai gros , uitaţi aici un exemplu cum ar trebuii puse şi ar arata super bine . 

Manager ( Fondator ) 

Administrator

Global Moderator ( SUPER - MODERATOR ) 

Moderator

Designer

VIP ( galbenul asta sa fie stralucitor ) 

Membru

Detalii propunere : -  

Cu ce scop propui aceasta sugestie? : Ar arăta de 100 de orii mai frumos şi credeţi-mă că s-ar putea să aducă noi membrii chestia asta . 

Poze (nu este obligatoriu) : -

Alte precizari! 


 • ©oKinđer™ and Weedman like this


#120 Prezentare ScottAdkins

Posted by Guests on 27 June 2016 - 10:34 AM

Noroc asta micu, la 13 ani ai tai o sa ne faci multi nervi.


 • xCristiNuZz and ©oKinđer™ like this


#10632 Porblema Plugin-uri 3rd Party

Posted by Guests on 31 January 2018 - 12:49 PM

Nu oferim suport pentru plugine/addon-uri personale.Daca vrei sa faci debug la ele le activezi si cauti in logs eroarea care apare.


 • and WeedOwner like this


#78 [Model] Cerere Grad

Posted by Guests on 25 June 2016 - 12:16 PM

Salut, eu zic ca ar fi ok sa dispara asta:

 

Primele 5 cifre din CNP :

 

Nu ne intereseaza ce ne spun userii despre CNP-ul lor, ei pot si minti oricum.Ne intereseaza ce au in cap.Zic si eu, daca doresti o poti lasa asa.


 • ©oKinđer™ likes this


#6129 Portofoliu Mr.Winter

Posted by Mr.Winter on 13 January 2017 - 11:54 PM

Multumesc lui ACAB pentru linkul tumblr unde am gasit aceste stokuri fenomenale

 

 

UP:5z7lrxQ.pngOFKsnZi.pngtPPJNbW.pnggIv76s4.pngCXod6oM.pngV519e6l.pngJItCTzV.png


 • Mr.Winter likes this


#4925 [Addons] Classic

Posted by Jordan. on 05 December 2016 - 11:13 PM

topic inchis.


 • Jordan. likes this


#4909 [TUTORIAL] Administrare Server CS 1.6

Posted by Jordan. on 05 December 2016 - 11:06 PM

topic inchis.


 • Jordan. likes this


#4893 Perry the platypus

Posted by Jordan. on 05 December 2016 - 10:59 PM

topic inchis.


 • Jordan. likes this


#4877 Crysis GUI

Posted by Jordan. on 05 December 2016 - 10:55 PM

topic inchis.


 • Jordan. likes this


#4859 Impressive Woman GUIs

Posted by Jordan. on 05 December 2016 - 10:35 PM

topic inchis.


 • Jordan. likes this


#2557 aim_deagle_ori

Posted by ۞ MAKAWELLY ۞ on 21 August 2016 - 07:58 AM

Numele Hărții:aim_deagle_ori
TIP: aim
Link download:http://maps.cs-bg.info/maps/csgo/35/
 • ۞ MAKAWELLY ۞ likes this


#1077 Tutorial Cum sa faci o semnatura pentru forum

Posted by Scarecrow™ on 12 July 2016 - 12:40 PM

Nume Tutorial: Tutorial PhotoShop Cs6-Cum sa faci o semnatura pentru forum
Descriere: In acest tutorial CreateWildsVids ne arata cum facem o semnatura pentru forum!
Download: Video:  

Spoiler

Autor: CreateWildsVids
Sursa (Link-ul oficial): 

Spoiler

Propria parere: Mi se pare ca ii ajuta pe incepatori
Tutorialul: 

Spoiler

 

 

 

 • ©oKinđer™ likes this
site
stats