Jump to content

Welcome to DevilZ Community
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

Dubai are acum un polițist robot

#zonait

 • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
xCristiNuZz

xCristiNuZz

  ......

 • Group:
  Fondator
 • Posts:
  1,785
 • Member Number:
  2
 • Joined:
  23-June 16
 • Reputation:
  56
  • Steam ID:xCristiNuZz
  • Time Online: 57d 13h 48m 3s
  MENTION


  Dubai-Robot-Cop-790x394.jpg

  Am tot avut în trecut roboți de securitate ce au fost maltratați într-un fel sau altul, dar până acum nici unul dintre ei nu era în mod oficial un ofițer al forțelor de ordine. Dubai are acum unul.

  Poate că nu este tocmai genul de robot care ar fi în stare să curețe drumurile de criminali sau care să împiedice un jaf armat, dar măcar este sofisticat. Robotul a fost proiectat de poliția din Dubai, dar de componentele mai serioase s-au ocupat Google și IBM, cu al lor Watson.

   

  Și ce poate face acest robot? Poate să interacționeze cu oameni, salutând, făcând o plecăciune, poate să vorbească în limbi multiple, este chiar capabil să recunoască gesturi făcute cu mâna de o distanță de 1.5 metri. Robotul este construit mai mult cu intenția de-a oferi asistență de orientare și informații generale, dar este echipat și cu o tabletă pe pieptul său, care permite raportarea de crime. Nu este biped, find propulsat de roți.

   

  Poate că pare la prima vedere a fi o simplă jucărie, dar autoritățile speră ca până în 2030 un sfert din forța sa umană să fie înlocuită cu astfel de roboți. La urma urmei, este Dubai, locul unde poliția are mașini de patrulă care trec ușor de 1 milion de dolari. Roboți ar fi soluția mai ieftină.

  zonait.tv  Also tagged with one or more of these keywords: #zonait

  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users  site
stats