Jump to content

Welcome to DevilZ Community
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

Undisputed 2 (2006)


 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
©oKinđer™

©oKinđer™

  Fost Global-Moderator

 • Group:
  Membru
 • Posts:
  793
 • Member Number:
  13
 • Joined:
  26-June 16
 • Reputation:
  2
  • Steam ID:-
  • Time Online: 5d 14h 53m 30s
  MENTION


  Numele filmului: - ( Undisputed 2 )

  Genul (horror, acțiune, comedie, etc) : - ( acțiune, crimă, dramă )

  Părerea ta despre acest film : - ( un film minunat, cei pasionați de arte marțiale, uitați-vă la acest film și învățați . )

  Actori : - ( Michael Jai White, Scott Adkins , Mark Ivanir )

  Scurtă descriere : - (

  Aflându-se în rusia pentru nişte meciuri de box, George „Iceman” Chambers este arestat pentru posesie de cocaină şi trimis la închisoare. Acolo, el găseşte o serie de meciuri ilegale de arte marţiale mixte full contact dominate de deţinutul Yuri Boyka. Oficialii închisorii aranjează aceste lupte şi pariază sume imense pe ele pentru a face profit. Odată ajuns acolo, directorul închisorii şi consilierul legal al lui Chambers susţin că dacă îl va înfrunta pe Boyka în ring va avea parte de un recurs în regim de urgenţă şi va fi eliberat mai devreme. La început, el refuză oferta, dar după ce petrece o perioadă de timp în care suportă abuzuri din partea gardienilor, îşi dă acceptul.

  El se împrieteneşte apoi cu un deţinut infirm pe nume Crot. Ambii luptători se antrenează din greu pentru meci, însă Chambers se bazează în mod special pe trecutul său de boxer în timp ce Boyka îşi antrenează o serie de lovituri mortale şi combinaţii de prize menite să-şi umilească adversarul din ring. Înainte de luptă, totuşi, prietenii lui Boyka îl forţează pe colegul de celulă al lui Chambers, Steven, care are rolul de-a sta în colţul său, să-i pună un sedativ uşor în apă în timpul luptei. În timpul luptei, Steven îşi îndeplineşte misiunea, iar Boyka îl face KO pe Chambers. După meci, Steven se sinucide.

  După meci, aflând adevărul de la Crot, Chambers îi reproşează lui Boyka faptul că l-a drogat pentru a putea câştiga, crezând că el este responsabil cu acest lucru. Boyka, însă, nu ştie nimic despre aşa ceva şi susţine că nu are nevoie de astfel de tertipuri pentru a-l bate, iar după ce află că, într-adevăr, Chambers a fost drogat, Boyka se enervează cumplit, fiind convins că este cel mai bun luptător. Chambers cere o revanşă care, dacă o va câştiga, să-i asigure eliberarea imediată din închisoare. )

  Trailer : - ( )

  Link pentru vizionarea filmului : - ( http://www.filme-bun...trat-in-romana/ )

  Durata filmului : - ( 1:37:35 )

   


  Best friends: HPS
  xCristiNuZz
  keTTTTTTTTTTT

  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users  site
stats